Párkapcsolatos estek

Tapasztalatunk szerint nagyon fontos, hogy lehetőséget teremtsünk a fiataloknak arra, hogy egy biztonságos környezetben beszélgethessenek, megoszthassanak a szexualitás, szerelem, párválasztás témában. Vágyunk, hogy a fiatalok halljanak és lássanak olyan példákat, amelyek a keresztény értékeket és életstílust próbálják megélni ezeken a területeken is. Mindezt örömmel osztjuk meg, egy estés program vagy akár, egy egész hétvége keretében is.

Gyertek hozzánk is!

Lelki napok

Vágyunk, hogy minden fiatal személyesen megtapasztalja Isten megváltó szeretetét. Ebből a vágyból születtek meg a különböző témájú és irányultságú lelkinapjaink, amelyek a fiatalok nyelvén és az ők igényeit nézve próbálnak választ keresni a bennük lévő kérdésekre Istennel, a világgal kapcsolatban.

Gyertek hozzánk is!

Oszi órák

A több alkalmas osztályfőnöki órák célja, hogy élményszerűen, kreatívan beszélgetést kezdeményezzen a párválasztás, párkapcsolat témában a fiatalok körében. Az alkalmak alatt szeretnénk segíteni nekik a férfi, női identitásuk megerősödésében,  abban, hogy felismerjék és elfogadják egymás különbözőségeit, valamint támpontokat adni az ismerkedéshez, párválasztáshoz, illetve nem utolsó sorban tanúságot tenni arról, hogy megéri tisztaságban, Istennel megélni a párkapcsolatot. 

Gyertek hozzánk is!

Gyertek hozzánk is!