Miért pont LoveStory?

Hallottál már olyan személyes történetet, amely megváltoztatta az életed? Igazi, őszinte, mély történeteket szerelemről, találkozásról és döntésről fiataloknak címezve. Ez a LoveStory projektünk lényege. Egy olyan sorozat, amelyben több házaspár, jegyes pár, egyedülálló és Istennek szentelt életet élő személy is egy kanapén ülve megszólal és megosztja személyes történetét. Első lépésben egy 9 videóból álló sorozatot szeretnénk a nagyközönség elé tárni, amelyet nyár végén osztunk majd meg a LoveStory youtube csatornán.

A LoveStory sorozat kitalálói a Marosvásárhelyi Imádság Háza és az Ő az út! ifjúsági szolgálat. Célunk, hogy minél több erdélyi fiatalhoz, olyan történeteket juttassunk el, amely megerősíti őket a kalandvágyó és felelősségteljes párkeresésben, az elköteleződés és a házasság fontosságában.

Általad több ezer fiatalhoz érhet el a LoveStory!

Támogatókat kerestünk a kezdeményezéshez hisz, mint minden minőségi projektnek, úgy a LoveStory-nak is vannak kifizetendő költségei. Az Ő az út! szolgálat 3000 lej összegyűjtését vállalta fel és Istennek hála közel 75 személy támogatta a projekt elindulását. A 9 videó levetítése után szeretnénk folytatni a projektet, amelyhez MOST is szeretettel fogadunk anyagi felajánlást, támogatást. 

Ha fontos számodra, hogy minél több fiatalhoz eljusson a LoveStory videó sorozat üzenete, akkor a következő módokon támogathatsz minket. 

⦿ Személyesen – Vedd fel a kapcsolatot Bereczki Zsolttal (0740627593) vagy Kovács Imolával (07490a46176), hogy eljuttathasd a támogatásod. 

⦿ Revolut – Bereczki Zsolt névre, Tel.: 0740627593, IBAN: GB61 REVO 0099 7081 4145 70, BIC: REVOGB21 , a leírásba írd oda, hogy LoveStory

⦿ Banki utalás – Kovács Imola névre, RO41 RZBR 0000 0600 1981 9568 bankszámla számra, a leírásba írd oda, hogy LoveStory

Hálásak vagyunk minden egyes támogatásért!

Ez a hálaajándékunk azok számára, akik támogatják a kezdeményezést!

Ha még több videót, fotót szeretnél, akkor kattints az ikonokra!