INDUL A LOVESTORY II. ÉVAD!

Az új évadban – az előzőhöz hasonlóan – házas-, jegyespárok, Istennek szentelt életűek, egyedülállók kapnak kérdéseket, amelyekre személyes tapasztalataikat mesélik majd el. Például Mi teszi nővé a nőt és férfivá a férfit? Mi van, ha egyedül maradok? Mi alapján választottam párt egy életre? Honnan tudom, hogy ő a nagy Ő? Mi legyen a be nem teljesült szexuális vágyaimmal?

Az új sorozatban 10 videót szeretnénk a nagyközönség elé tárni, amelynek Premierje február 20.-án lesz LoveStory youtube csatornán. LoveStory sorozat kitalálói a Marosvásárhelyi Imádság Háza és az Ő az út! ifjúsági szolgálat. Célunk, hogy minél több erdélyi fiatallal megismertessünk olyan szerelmi történeteket, amelyek vágyat keltenek bennük az efféle szépség után. Vágyunk, hogy a videók meghívják őket egy élettől lüktető szerelmi történetbe Istennel és a párjukkal.

A terveink megvalósításához, szükségünk van a te segítségedre is, hiszen 3000 lejre TÁMOGATÓKAT keresünk. A gyűjtés zárásának időpontja 2020 december 22. Ha te is hiánypótlónak találod a projektet, akkor kapcsolódj be támogatóként, továbbá oszd meg Facebookon és Instagramon bejegyzéseinket is, hogy minél több fiatalhoz eljuthasson a LoveStory.

Figyelem! A támogatási lehetőségek az oldal alján találhatóak.

Élményeink az előző forgatásról!

Általad több ezer fiatalhoz érhet el a LoveStory!

Támogatókat keresünk a kezdeményezéshez hisz, mint minden minőségi projektnek, úgy a LoveStory-nak is vannak kifizetendő költségei. Az Ő az út! szolgálat 3000 lej összegyűjtését vállalta fel 2020. december 22-ig. Az anyagiak fedezésére keresünk:

⦿ 120 személyt, aki 25 lejjel ⦿  60 személyt, aki 50 lejjel  ⦿ 30 személyt, aki 100 lejjel támogatja a videók elkészítését

Ha fontos számodra, hogy minél több fiatalhoz eljusson a LoveStory videó sorozat üzenete, akkor a következő formában támogathatsz minket:

⦿ Személyesen – Vedd fel a kapcsolatot Bereczki Zsolttal (0740627593) vagy Kovács Imolával (07490a46176), hogy eljuttathasd a támogatásod. 

⦿ Revolut – Bereczki Zsolt névre, Tel.: 0740627593, IBAN: GB61 REVO 0099 7081 4145 70, BIC: REVOGB21 , a leírásba írd oda, hogy LoveStory

⦿ Banki utalás – Kovács Imola névre, RO41 RZBR 0000 0600 1981 9568 bankszámla számra, a leírásba írd oda, hogy LoveStory

TÁMOGATÓINKAT MI IS MEGAJÁNDÉKOZZUK!

Mindazoknak, akik támogatják legújabb kezdeményezésünket egy ajándék formájában szeretnénk megköszönni nekik!

A szöveg mellett lévő általunk szerkesztett és kinyomtatott képet fogunk eljuttatni minden támogatónak, aki legalább 25 lejjel támogatja a kezdeményezést.

Hálásak vagyunk minden egyes támogatásért! Hálásak vagyunk minden egyes adományért, amellyel hozzájárultok a projekt megvalósulásához. Nélkületek nem lenne LoveStory! Köszönjük!