Miért reaktív?

Próbáltad már, hogy mi történik akkor, amikor egy kólába beletöltesz egy csomag mentost, majd felrázod? Reagál, robban! Egy ilyen képzésre hívunk, ahol hasonló élményben lesz részed!

Ha úgy érzed, hogy egy szürke, egyhangú ,,galaxisban” élsz és változtatnál, akkor itt az idő, hogy diákként kirobbanj és megtaláld a helyed. Itt a lehetőség, hogy jól kommunikáló, csapatban gondolkodó, aktív, diákélet- szervezővé válj. A jövőd sikere a te kezedben van!

#mentos #kóla #diákélet #képzés #fiataloknak

Témák

Az első képzési hétvégén felismerheted a benned rejlő igazi értékeket, azt, hogy melyek a te szuperképességeid. Mi alapján működsz és mi az, ami meghatároz, felbosszant vagy motivál téged. Megtanulhatod konkretizálni a benned lévő vágyakat és előre tenni az igazán fontos dolgokat, azért, hogy elindulj a fejlődés útján és elérd a legmerészebb kitűzött céljaid. 

Erős kapcsolatok a jó kommunikációra épülnek. A második hétvégén megtanulhatod hogyan kommunikálj megjelenéseddel és elsajátítsd a jó kommunikáció, konfliktuskezelés, vita, érvelés, meggyőzés művészetét. Hangsúlyt fektetünk a profi szervezeti, profi ügyintézésre is.

Az igazán nagy célok csapatban gyorsabban és eredményesebben elérhetőek, ha tudunk csapatban létezni, dolgozni. A harmadik hétvégén megtanítunk csapatban gondolkodni, meglátni mások értékeit, hogy a végén te is a győztes csapatba tartozz!

A fiataloknak igazán ütős rendezvényeket a fiatalok tudnak szervezni. A negyedik hétvégén a rendezvényszervezésé lesz a főszerep. Cél, szervezés, feladatelosztás, csapatmunka, kivitelezés, siker. Ha te is kíváncsi vagy, hogyan csinálj valami igazán újat és figyelemkeltőt, ami nyomot hagy mások életében, akkor itt a helyed. 

Időpontok és helyszín hamarosan!

Legtöbb 30 résztvevőt tudunk fogadni!

Ha még több videót, fotót szeretnél, akkor kattints az ikonokra!