Rólunk

Történetünk

Minden csapatnak, szolgálatnak van egy múltja, története. Kíváncsi vagy arra, hogy mi honnan indultunk? Kíváncsi vagy arra, hogy Isten évről évre, hogyan bontakoztatott ki többet az Ő tervéből. Ha igen, olvass bele a mi egyedi sztorinkba.

Módszereink

Rólunk mondták

Unless

Dicsöitő csapat

Mindig emlékezetes marad számunkra az a kedves, szeretetteljes fogadtatás, amit a szervezők és a közönség részéről tapasztaltunk. Nagyszerű volt együtt dicsőíteni Istent a Maros partján. Az Ő az Út fesztivál igazán jó lehetőség arra, hogy a fiatalok együtt mozdulhassanak.

Katona Zsolt

Önkéntes

Ezek az alkalmak fantasztikusak azok számára is akiknek szervezzük, és számomra is. Véleményem szerint nagyon sok fiatalnak egy biztos pont a ttest, a tt tábor meg Ő az Út zenefesztivál is, mert ott kipróbálhatják magukat a szolgálatban. Ki a Király? JÉZUS a Király! Na, Neki legyen hála ezekért a vagány alkalmakért.

Fodor Attila

Résztvevő

A TTEst számomra az az alkalom, ahol önmagam lehetek, és így is szeretnek! Itt vannak a barátaim, akikkel bármilyen témáról el tudok beszélgetni, és mindig megbízhatok bennük. Egy olyan dolog, ami hiányzott belőlem, és most nagyon örülök, hogy megtaláltam, mert egy új kaput nyitott előttem!