Segítünk a helyi csapatod, közösséged növekedésében!

Ha csapat, közösségépítésbe kezdtél biztosan megtapasztaltad, hogy ez egy igazán embertpróbáló feladat. Ahhoz, hogy másokkal együtt dolgozz, felépíthess másokat, kitarts a kitűzött célok mellett sok kihívással kell megküzdened.  Mi abban tudunk neked segíteni, hogy a rád nehezedő megpróbáltatásokban, stagnáló időszakokban téged és csapatod tovább billentsünk, és együtt elinduljatok a fejlődés útján.

Oszi órák (közösségépítés)

A több alkalmas osztályfőnöki órák célja, hogy élményszerűen, kreatívan beszélgetést kezdeményezzen a párválasztás, párkapcsolat témában a fiatalok körében. Az alkalmak alatt szeretnénk segíteni nekik a férfi, női identitásuk megerősödésében,  abban, hogy felismerjék és elfogadják egymás különbözőségeit, valamint támpontokat adni az ismerkedéshez, párválasztáshoz, illetve nem utolsó sorban tanúságot tenni arról, hogy megéri tisztaságban, Istennel megélni a párkapcsolatot. 

Mózes Andrea

Email: mozes_andrea@yahoo.com

Tel.: 0730654498

Koktél (közösségépítés)

A Koktél program kisebb közösségeknek segít abban, hogy összerázódjanak és legyen egy alapvető közösségi élményük egymással. A fiatalokkal való találkozás minimum egy napot ölel fel, általában egy szombatot. Meghívás alapján háromfős csoportokban a Keresztirány Ifjúsági Szolgálat fiataljai meglátogatnak egy-egy közösséget és levezetnek egy előre elkészített programot. A Koktél olyan játékokból áll, melyek mély üzenetet hordoznak minden egyes érdeklődő fiatal számára. 

Mózes Andrea

Email: mozes_andrea@yahoo.com

Tel.: 0730654498

Team building (szervezői csapatépítés)

A vezető egyik legfontosabb feladata, hogy a csapatában lévő embereket támogassa, hogy ők a legtöbbet hozzák ki magukból a kitűzött célok érdekében. Tőlünk segítséget kaphatsz, hogy csapatod összehangoltabb, motiváltabb és kitartóbb legyen a mindennapi szolgálatban, munkában. A te részed csak annyi, hogy felvedd velünk a kapcsolatot és közösen időt, energiát szánjunk a csapatod fejlesztésére! 

Bereczki Zsolt

Email: zsoltika125@yahoo.com

Tel.: 0740627593

Gyertek hozzánk is!

(az üres, fehér téglalapokba a saját adataidat írd be)