Miért reaktív?

Próbáltad már, hogy mi történik akkor, amikor egy kólába beletöltesz egy csomag mentost, majd felrázod? Reagál, robban! Egy ilyen képzésre hívunk, ahol hasonló élményben lesz részed!

Ha úgy érzed, hogy egy szürke, egyhangú ,,galaxisban” élsz és változtatnál, akkor itt az idő, hogy diákként kirobbanj és megtaláld a helyed. Itt a lehetőség, hogy jól kommunikáló, csapatban gondolkodó, aktív, diákélet- szervezővé válj. A jövőd sikere a te kezedben van!

#mentos #kóla #diákélet #képzés #fiataloknak

Előadók

Bereczki Zsolt

14 éves voltam, amikor elöszőr találkoztam az önismeret fontosságával és azzal, hogy nem elég, csak tudni, hogy ki vagyok, hanem meg kell tanulnom azt is, hogyan fejezhetem ki önmagam. Ezt az utazást nagyon sok tábor, képzési hétvége, közösségi tapasztalat követte majd egyetemen kommunikációt és közkapcsolatokat tanultam. Jelenleg kommunikációs tanácsadóként dolgozom a közszférában és a politikában, de a munka után fiataloknak, vezetőknek segítek a stratégia tervezésben és a ,,helyes” önkifejezésben. A hétvégén közösen fogunk tenni, azért, hogy megtaláld önmagad, megnyerő jelenléted legyen és terveidben konkrét, hatékony lépéseket tudj tenni. Mentos. Kóla. Diákélet.

Mózes Andrea

Ahhoz, hogy valahova el tudjunk jutni, magunknál kell kezdenünk. Mielőtt elindulnál egy hosszabb túrára edzel, megfelelő cuccokat vásárolsz, majd indulás előtt ellenőrzöl mindent és csak azután lépsz ki az ajtón. Nos az életünk is egy ilyen túra, te hogyan készülsz rá? A kulcs az önismeretben rejlik. Egyébként, Andi vagyok, jelenleg ifjúsági munkával foglalkozom, öt évig Kolozsváron éltem, matematikát tanultam, különböző képzések által fejlesztettem magam. Szeretek beszélgetni, alkotni, barátaimmal időt tölteni és különösen is foglalkoztat az önismeret témaköre, nagyon várom, hogy együtt is vitassuk meg a témát.

Mihály Meli

Önmagunk figyelése és megismerése talán az egyik legkomplexebb utazás. Tini koromba, hogyha megkérdezted volna tőlem hogyan ismerkedek magammal, a válaszom az lett volna, hogy: “Ma derítettem ki a neten, hogy milyen típusú palacsinta lennék.” Milyen jó, hogy azóta nem az internetes kvízek segítségét kérem! Képzések, beszélgetések, tapasztalatok, önismereti könyvek által ébredtem rá, hogy milyen Meli vagyok én és milyen Melit akarok látni a jövőben. Így jöttem rá hogy logopédusi szakmát akarok követni. Megértettem, hogy miért leszek izgatott a változatosságtól, miért nem szeretem a határidőket, hogy miért emberek közt töltődök fel leginkább. Azóta kamatoztatom a tulajdonságokat, amiket eddig felfedeztem. Néhány hobbim is ezt mutatja, mint például a zenélés, sízés és a hímzés. Vágyam megmutatni és érzékeltetni az emberekkel az önismeret útjának a hepehupáit és a szépségeit is!

Részletek

Teleki Oktatási Központ

A helyszín Szovátán taláható, amelyet egy csodálatos természeti környezet vesz körül.

Less be!

2021. DEC. 3-5.

A program péntek 17:30-kor kezdődik és vasárnap 14:00 órakor jár le.

180 RON/ HÉTVÉGE

Az összeg fedezi a napi 3 étkezést és a színvonalas szállási körülményeket, szervezési költségeket.

ELŐLEGFIZETÉS

Előleg: 90 RON

Kontakt: Mihály Melinda, 0758397673

Kontakt: Mózes Andrea, 0730654498

Program

17:30 Kapunyitás

18:30 Vacsora

19:15 Összerázó

19:45 Téma 1: Megnyerő jelenlét

20:45 #beszéljünkróla

22: 00 Levezető

8:00 Reggeli

9:00 Téma 2: Sokszínűség

10:30 Téma 3: Új szemüveg

12:00 #beszéljünkróla

13:00 Ebéd

15:00 Vitadélután

16:30 Kihívás zóna

19:00 Vacsora

20:00 Tükörkép

21:30 Éjjeli akadályverseny

8:00 Reggeli

9:00 Téma 4: Hogyan ne sodródjunk az árral?

10:30 Téma 5: Célozz és győzz!

12:00 #beszéljünkróla

13:00 Záró ebéd

Feltételek

14-20 év

* Te is a fent említett korosztályhoz tartozol.

Teljes részvétel

* Vállalod a hétvégén való teljes részvételt.

Időben jelentkezel

* Jelentkezel és december 1-ig kifizeted az előleget.

Max. 25 személyt fogadunk

* Előnyt jelent, ha tagja vagy egy diák- vagy ifjúsági, civil szervezetnek.

Ha még több videót, fotót szeretnél, akkor kattints az ikonokra!