Történetünk

Nagy álmunk teljesült amikor 2021 őszén először rendeztük meg az Ő az út! ifjúsági szolgálat keretében a Testteo’ hétvégét a magyarországi testvérek (TestTeo szolgálat – Gál Tibor, Vadász Kinga SSS, Forintos Bence, Szász Bernát) segítségével. Ez a hétvége Szent II.János Pál pápa a szexualításról tartott tanításai mentén kíséri végig az érdeklődőt, olyan kérdésekre keresve a választ, hogy Mi az élet értelme? Mi szükségünk van a testünkre? Hogyan érdemes élni?, stb. 

Kinek szól?

A program olyan 18 évnél idősebb személyeknek szól, akik kíváncsiak ezen tanításra.  Nagy szeretettel várunk jegyespárokat, házpárokat, papokat és szerzeteseket is, akik növekedni szeretnének.

A hétvége elemei

Előadás

Nem csak elméletet, hanem személyes példákat is hallhatsz.

Kiscsoport

Megosztani és meghallgatni mások személyes véleményét.

Szentségimádás

Személyes találkozás Jézussal az Oltáriszentségen keresztül.

Tanúságtétel

Hiteles és személyes élettörténetek hangzanak el.

Szentmise

Találkozás, közösségben, Krisztussal.

Beszámoló az elmúlt hétvégéről

L. J.

Eddig legjobb kiscsoportos élmény! Kegyelemnek éltem meg, hogy mekkora nyitottság volt köztünk! És olyan színes emberekkel kerültem össze! Az volt jó számomra, hogy tudott újat adni, egy más szintre emelni a témákat, mert tovább vittük, személyes élményeket osztottunk meg, és a többiek is társak voltak a filozófálásban. Teret adott arra, hogy rájöjjünk igazságokra (számomra ez az volt, hogy legyünk irgalmasabb magunkkal, mert ha a házasságban elfogadom, hogy nem lesz minden tökéletes, akkor ezt a párkapcsolatban se várjam). Köszönöm!

L. R.

Nagyon meghatározó élmény volt számomra, főleg most, hogy közeledik az esküvőnk a párommal. Örvendek, hogy hallhattam arról, hogyan lehet Istennek tetsztő módon megélni a szexualitást, hogyan illeszkedik az eredeti, nagy tervébe Istennek a házasság. Sok új információt mondtatok, melyekre mind rácsodálkoztam. Többször éreztem nagy örömöt a szívemben azt hallva, hogy milyen csodálatos rendeltetése van a házasságnak.

K. L.

Egy kincsként fogom fel. Olyan ajtó nyílt ki előttem, amin már rég kopogtatok. Nagyon sok kérdésemre választ kaptam és sok görcsömet, gátlásomat sikerült legyőznöm.

Galéria

Szervezők

Balogh Csaba, Csinádi Andrea, Csinádi Botond,

Kovács Imola, Margulescu Cotiso, Miklósi Boglárka,

Molnár Margit, Trinfa- Molnár Csongor, Vass Szabolcs

Kontakt

Kovács Imola

Email – testteo2021@gmail.com

Telefon – Kovács Imola, 0749046176

Ha még több videót, fotót szeretnél, akkor kattints az ikonokra!