Rólunk

Történetünk

2011-ben kezdődött minden, ekkor alakult az ifjúsági csapatunk, a marosvásárhelyi VIFI csoport. Az első években a Keresztirány táborokban, képzéseink formálódtunk, majd közös erőbedobással megszerveztük marosszentgyörgyön a közel 100 fiatalt megmozgató Tini tea esteket. 2015-ben egy újabb lépést tettünk a szolgálatban és megszerveztük az Ő az út! ifjúsági keresztény zenefesztivált is, amelyen több, mint 1000 ember vett részt.

Ezt követő kezdünk el különálló szolgálat megszületéséről gondolkodni, amely végül az Ő az út! ifjúsági szolgálat öltött testet Bereczki Zsolt vezetésével. 2016-ban felgyorsultak a történések: munkatársak és önkéntesek csatlakoztak hozzánk, vezető képzéseket indítottunk, saját irodahelyiséget találtunk és új, fiatalokat segítő vezetőképzést, közösségfejletsző programokat indítottunk.

2021-ben a pandémia ellenére is folytattunk tevékenységünket! Idén megszervezésre került a LÉGY ERŐS! képzés, LOVESTORY videósorozat és az ifjúsági Ő AZ ÚT! fesztivál is. Munkatársaink jelenleg Kovács Imola, Bodor Ildikó és Bereczki Zsolt és több, mint 10 lelkes önkéntes.

Értékeink

#fiatalcsapat

Csapatunkat olyan hozzáértő fiatal felnőttek alkotják, akik tabuk nélkül beszélnek  hivatásukról, élettapasztalataikról!

#nemcsakduma

Számunkra fontos, hogy amiről beszélünk azt gyakorlatra is váltsuk. Ne csak beszéljünk róla, hanem tegyük is.

#élmény

Közösségben lenni kapcsolódás, töltődés és kaland, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz.

#találkozás

Álmunk, hogy az erdélyi fiatalok átélhessék az Istennel való találkozás élményét, majd közösségre találva, kibontakozhassanak. 

Galéria